Kursy dla profesjonalistów zapewniające sukces

Gotowy na dodatkowy wysiłek

Szkolenia specjalistyczne

Branżę motoryzacyjną napędzają innowacje. Dla warsztatu ważne jest, żeby zawsze posiadać najbardziej aktualne know how. W tej kwestii służymy pomocą!

Jako dostawca części pierwszego montażu Continental posiada informacje z pierwszej ręki: produkujemy dla niemal każdego producenta pojazdów na świecie, a dla naszych partnerów opracowujemy zawsze nowe rozwiązania. Nasze skupiające się na praktyce szkolenia stale dostosowujemy do aktualnych wymagań i trendów panujących w technice motoryzacyjnej. Tym samym zapewniamy Tobie znaczną przewagę nad konkurencją!

Aktualne, specjalne usługi dla specjalistów:

• Nasz nowy portal „www.morecontinental.com“ upraszcza zaplanowanie Twoich szkoleń. Rozbudowujemy go, żeby stał się ważnym narzędziem do komunikacji!
  • Zespół ekspertów ATE opracował ważne wskazówki, które znalazły odzwierciedlenie w ofercie "Szkolenie w zakresie prowadzenia zakładu".
  • Kurs ekspercki "Obróbka spalin" jest ważnym komponentem naszej oferty dotyczącej technologii silników wysokoprężnych. Nasz Diesel Repair Service (DRS) przekazuje know how potrzebną w tej dziedzinie.
  • Jazda autonomiczna oraz łączność to duże tematy przyszłości – dlatego uwzględniamy je również w naszej ofercie szkoleń.

Zespół szkoleniowy

Sebastian Matuschek

Trainer Technik-Vertrieb/Trener Technika-Dystrybucja

Telefon: +49 69 7603- 4208
Mobil: +49 151 12188274

Sebastian.Matuschek@continental-corporation.com

Marek Warmus

Doradca techniczny ATE

Telefon: +48 728 87 88 89

marek.warmus@ate-polska.pl

Oferta szkoleń

moreContinental

Platforma usługowa do wygodnego rezerwowania i zarządzania szkoleniami.